Foto

Вказівник дозвілля для біженців у Празі

23/03/22 | Článek

У вас є вільний час, і ви не хочете сидіти вдома? Можливості, як провести свій вільний час в Празі, різноманітні і широкі. Наступні абзаци можуть дати вам натхнення у тому, як розпорядитися своїм вільним часом. Ми пропонуємо пропозиції, які переважно для новоприбулих сімей з України.

Огляд дозвілля в Празі можна знайти тут.

Галерея міста Прага безкоштовно організовує багато заходів для дітей та батьків з України.

В Празі 2 InBáze, z.s. організовує клуби дозвілля для дітей та батьків. Щиро запрошуємо вас на програму для дітей в громадському центрі «Inbaze» кожну середу з 9:00 по 12:00.

Діти можуть приходити разом з батьками

В Альбертові є Громадський центр «Ягода», де в наявності є ігрова кімната.

В Празі 3 дитячі клуби організовує Meta, o.p.s.

В Празі 4 асоціація Žít spolu пропонує догляд за дітьми та різноманітні види дозвілля. Розважальну програму, музикування та музикотерапію в Празі 4 пропонує асоціація Hudba dětem, z.s.  Скаути організовують спортивні дні в Празі 4. Більше інформації тут.

В Празі 6 можна відвідати театр Spejbla a Hurvínka, який з вівторка, 8 березня, грає для громадян України за 1 крону.

DDM в Празі 8 пропонує дозвілля для батьків та дітей з України. Вхідний квиток у Празький зоопарк становить 1 крон.

У суботу 26 березня, консерваторія Duncan centre організовує творчі ранки для дітей віком від 5 до 15 років. Більше інформації можна знайти тут.

Павільйон для України
 
Війна в Україні нагадує нам, як важливо говорити відкрито між собою. Тому громада Mamatata відкриває Павільйон для українських біженців та всіх людей, які страждають від поточної ситуації. Павільйон як безпечне місце для зустрічей, розмoв та відпочинку.
Буде працювати кухня та приміщення для відпочинку, ігрова кімната в садочку та сад з пісочницею для дітей, а також фрішоп, де у вільному доступі буде одяг для дітей та дорослих. Обід та маленькі закуски приготуємо на місці. Запрoшуємо кожного, хто хоче разом поговорити.
Павільйон працюватиме щосуботи до подальшого повідомлення. Павільйон розташований у дворі. Тому, будь ласка, дзвонiть номер телефона +420 723 911 779, щоб відкрити металеві двері з вулиці.
 

Komentáře

Zatím nikdo nekomentoval

Přidat komentář

Tento blog vznikl v rámci projektu „Ženy na vedlejší koleji (?)“, který podpořila Nadace Open Society Fund Praha z programu Dejme (že)nám šanci, který je financován z Norských fondů. Projekt realizoval Sdružení pro integraci a migraci (SIMI) ve spolupráci s FHS Univerzity Karlovy v Praze a Universitou Bergen v období let 2014 - 2016. Od roku 2016 je správa blogu částečně podpořen z prostředků státního rozpočtu ČR v rámci dotace Úřadu vlády ČR z programu Podpora veřejně účelných aktivit nestátních neziskových organizací v oblasti rovnosti žen a mužů, a to v rámci série projektů "Migrantky mezi ženami". V roce 2017 probíhala správa blogu za spolufinancování z projektu „Migrant women among us“, podpořeného v rámci programu ENAR National Projects a financovaného z prostředků Joseph Rowntree Charitable Trust a dále z projektu „Migrant Women among us“, realizovaného v rámci regrantovacího programu projektu LADDER – Local Authorities as Drivers for Development Education & Raising awareness, realizovaného organizací ALDA– the Association of Local Democracy z podpory Evropské unie. Názory vyjádřené na těchto stránkách jsou v plné odpovědnosti Sdružení pro integraci a migraci, o.p.s. a v žádném případě neobsahují stanoviska Evropské unie, nebo ALDA.